Rückgaberecht

Betaalmethode

Voor het afhandelen van de betalingen in de webwinkel maakt Hartensteler gebruik van het betalingsplatform van Mollie.

De Europese werkmaatschappij van Mollie is Keizersgracht 313, 1016 EE Amsterdam, Nederland

Alle betalingsopdrachten via deze website worden verwerkt en afgehandeld door de vergunninghoudende betaalinstelling Mollie en in dat kader kunnen gegevens worden gedeeld tussen Hartensteler en Mollie. De algemene voorwaarden en privacybeleid van Mollie zijn derhalve ook van toepassing op de betalingsopdrachten.

Door een betaling via deze website te doen, geeft de gebruiker toestemming aan Mollie voor het verwerken van uitsluitend die gegevens die nodig zijn voor het verwerken van de betalingen.

De persoonlijke gegevens die aan Mollie worden doorgegeven, zijn meestal voornaam, achternaam, adres, e-mailadres, IP-adres, telefoonnummer, mobiel telefoonnummer, adres en woonplaatsgegevens,  betaalgegevens zoals bankrekening- of creditcardnummer en andere gegevens die nodig zijn voor de verwerking van betalingen. De verwerking van het koopcontract vereist ook dergelijke persoonsgegevens, die in verband staan met de respectieve bestelling.

De overdracht van de gegevens is gericht op betalingsverwerking en fraudepreventie. De controller zal persoonlijke gegevens overdragen aan Mollie, in het bijzonder als een legitiem belang bij de verzending wordt gegeven.

Mollie zal, indien nodig, persoonlijke gegevens doorgeven aan gelieerde ondernemingen en serviceproviders of onderaannemers, voor zover dit noodzakelijk is om te voldoen aan contractuele verplichtingen of om gegevens te verwerken die in de bestelling moeten worden verwerkt.

De betrokkene heeft op elk moment de mogelijkheid om de toestemming voor de verwerking van persoonlijke gegevens van Mollie in te trekken. Een intrekking heeft geen effect op persoonsgegevens die moeten worden verwerkt, gebruikt of verzonden in overeenstemming met (contractuele) betalingsverwerking.

De van toepassing zijnde gegevensbeschermingsbepalingen van Mollie kunnen worden teruggehaald onder: https://www.mollie.com/be/privacy.